Tallinna mõõk

Vehklemisklubi ametlik koduleht

uudised

>>

Klubi võitis juunioride EMV-lt 3 kulda

Klubi võitis juunioride EMV-lt 3 kulda

11.01.2015

Laupäeval, 10. jaanuaril Haapsalu Spordihoones peetud Eesti juunioride meistrivõistlustel epeevehklemises võitis vehklemisklubi Tallinna Mõõk kolm meistritiitlit ning medaliarvestuses olime viie võidetud medaliga ka edukaim vehklemisklubi.

Individuaalturniiril saavutasid esikohad neidudest Madina Azizova (Tallinna Mõõk) ja noormeestest Ruslan Eskov (Tartu Kalev). Võistkondlikult võidutses Tallinna Mõõk nii neidude- kui ka noormeeste epees.

Neidude finaalis kohtusid omavahel Azizova ja Eesti juunioride esinumber Karoliine Loit. Sedapuhku oli parem Azizova, alistades Loidi 15:5. Pronksmedalid said Liza Manajenkova ja Carmen-Lii Targamaa (En Garde). Kokku osales 25 vehklejat.

Sel nädalavahetusel jäi napilt kordumata eelmisel nädalavahetusel kogetud edukas saavutus kedettide Eesti meistrivõistlustelt, kui meie klubi noorvehklejad hõivasid kõik poodiumil kõik neli kohta. Kahjuks pidid sel korral vastase nappi paremust tunnistama Brenda Roosimaa, kes kaotas 14:15 Carmen-Lii Targamaale ning kõige napima kaotuse pidi vastu võtma ka Andra Talen, kes 10:11 jäi alla Liisa Manajenkovale.

DSC_5304

Tulemused

Tallinna Mõõk koosseisus Azizova, Loit ja Anzelika Fedoruk alistas neidude võistkonnavõistluse finaalis En Garde (Targamaa, Pauliina Prikk, Maarja Konrad) 45:23. Kolmanda koha sai Tallinna Mõõk II koosseisus Sandra Skoblov, Andra Talen, Kärol-Liina Glinkin, Jelisaveta Kuznetsova. Kokku osales 6 võistkonda.

Tulemused

Noormeeste epee finaalis oli Eskov torgetega 15:12 parem Läti esindajast Ernests Cimbarevicsist (Daugavpils). Pronksmedalid teenisid Andzej Gedzo (SBSK Draakon) ja lätlane Andris Jahimovics (Daugavpils). Kokku osales 25 vehklejat.

DSC_5326

Tulemused

Võistkondliku kulla teenis Tallinna Mõõk koosseisus Eduard Lebedev, Klim Gusarov, Mike Tammoja ja Mart Lättekivi. Finaalis alistati SBSK Draakon II (Igor Guljajev, Filipp Djatsuk, Konstantin Saposnitsenko) torgetega 45:39. Kolmanda koha sai SBSK Draakon koosseisus Gedzo, Maksim Serhovets, Ilian Bobrov. Kokku osales 6 võistkonda.

Tulemused

Viimased uudised

Alustame uut hooaega

22.08.2023

Kõikide rühmatreeningutega alustame vastavalt tunniplaanile alates 4. septembrist. Uueks hooajaks pidime natukene korrigeerima ka treeningute hinnakirja. Kui vahepealsetel aastatel olid veidi unarusse jäänud noorvehklejatele suunatud kodused vehklemisturniirid, siis vehklemisklubi Tallinna Mõõk võttis selles osas initsaiatiivi ning püüame taas aktiviseerida noore vanuseklasside (U12-U20) koduseid võistlussarju. Seetõttu tasub kindlasti silma peal hoida ka Eesti vehklemisliidu võistluskalendril ning […]

Edvin ja Dinara tõusid Taanis poodiumile!

24.08.2022

Kolmapäeva hommikul algasid Taanis Kopenhaagenis Põhjamaade meistrivõistlused vehklemises. Esimesel päeval oli kavas U17 vanuseklassi epee, kus vehklemisklubist Tallinna Mõõk läks starti üheksa noormeest ja seitse neidu. Noormeeste turniiril, kus stardis oli 58 vehklejat, tegi suurepärase võistluse Edvin Jahu, kes läbi pika võistluspäeva näitas väga head ja enesekindlat vehklemist ning pääses kindlate võitudega finaali. Finaalis tuli […]