Tallinna mõõk

Vehklemisklubi ametlik koduleht

uudised

>>

Gusarov Luxemburgis 64 hulgas.

Gusarov Luxemburgis 64 hulgas.

20.09.2015

Laupäeval, 19.septembril toimus Luxemburgis meesjuuunioride MK etapp, kus osalesid meie klubi sportlastest Klim Gusarov ja Mike Tammoja.

MK punktikohale jõudis neist Klim Gusarov, kes 157 vehkleja konkurentsis sai 51 koha. Alagrupis saavutas Klim neli võitu ja kaks kaotust ning sai sellega põhitabelisse 51 asetuse. Esimeses ringis, pääsuks 64 parema hulka läks ta vastamisi soomlase Ville Kaakineniga. Selle kohtumise võitis Klim kindlalt seisuga 15:9.

64 parema hulgas läks Klim vastamisi prantslase Louis Vervoittega. Kohtumine algas Klimile suhteliselt hästi ning ta kontrollis matši kuni seisuni 13:8. Seejärel alustas prantslane aga punkt punkti haaval vahet vähendama ning kaitsele keskendunud Klimil õnnestus teha veel üks torge seisul 13:12, kuid otsustavat torget kahjuks teha ei õnnestunud. Matši viigistanud prantslane oli kindlam ka otsustava torke tegemisel ning sellega oli Klimi võistlus väga valusa lõpu saanud.

Mike Tammoja sai kirja 146. koha.

MK etapivõidu sai ukrainlane Yan Sych, kes finaalis alistas seisuga 15:9 Paul Allegre (FRA). Kolmandad kohad saavutasid Martin Rubes (CZE) ning Alexix Bayard (SUI)

TULEMUSED

Viimased uudised

Alustame uut hooaega

22.08.2023

Kõikide rühmatreeningutega alustame vastavalt tunniplaanile alates 4. septembrist. Uueks hooajaks pidime natukene korrigeerima ka treeningute hinnakirja. Kui vahepealsetel aastatel olid veidi unarusse jäänud noorvehklejatele suunatud kodused vehklemisturniirid, siis vehklemisklubi Tallinna Mõõk võttis selles osas initsaiatiivi ning püüame taas aktiviseerida noore vanuseklasside (U12-U20) koduseid võistlussarju. Seetõttu tasub kindlasti silma peal hoida ka Eesti vehklemisliidu võistluskalendril ning […]

Edvin ja Dinara tõusid Taanis poodiumile!

24.08.2022

Kolmapäeva hommikul algasid Taanis Kopenhaagenis Põhjamaade meistrivõistlused vehklemises. Esimesel päeval oli kavas U17 vanuseklassi epee, kus vehklemisklubist Tallinna Mõõk läks starti üheksa noormeest ja seitse neidu. Noormeeste turniiril, kus stardis oli 58 vehklejat, tegi suurepärase võistluse Edvin Jahu, kes läbi pika võistluspäeva näitas väga head ja enesekindlat vehklemist ning pääses kindlate võitudega finaali. Finaalis tuli […]