Tallinna mõõk

Vehklemisklubi ametlik koduleht

uudised

>>

Tamme ja Skoblov võitsid NK etapi

Tamme ja Skoblov võitsid NK etapi

18.11.2016

17. novembril peeti Mustamäe vehklemissaalis Neljapäevakute karikasarja GP etapp, mille võitis noorte arvestuses Sandra Skoblov ning harrastajate arvestuses Hardi Tamme.

Noorte finaalis alistas Sandra seisuga 14:7 Ilia Žurba. Kolmanda koha saavutas Richard Kimask, kes otsustavas kohtumises võitis seisuga 14:9 Mikhail Pashchuki.
Kokku osales 27 vehklejat.
Sarja üldliidriks tõusis Sandra Skoblov, kel on tabelis 384 ounkti. Teisel kohal on Richard Kimask 379 punktiga ning kolmandal kohal Markus Salm 341 punktiga.
Harrastajate finaalis võitis Hardi Tamme seisuga 11:9 eelmise hooaja üldvõitjat Sergei Shishikinit. Kolmanda koha saavutas Kaire Pekkermann olles viimases matšis parem Taavi Sadamast seisuga 15:13.
Sarja üldliidrina jätkab Taavi Sadam, kel on edetabelis 197 punkti. Teisel kohal on Marina Borisova 191 punktiga ning kolmas on Kaire Pekkermann 186 punktiga.

Viimased uudised

Alustame uut hooaega

22.08.2023

Kõikide rühmatreeningutega alustame vastavalt tunniplaanile alates 4. septembrist. Uueks hooajaks pidime natukene korrigeerima ka treeningute hinnakirja. Kui vahepealsetel aastatel olid veidi unarusse jäänud noorvehklejatele suunatud kodused vehklemisturniirid, siis vehklemisklubi Tallinna Mõõk võttis selles osas initsaiatiivi ning püüame taas aktiviseerida noore vanuseklasside (U12-U20) koduseid võistlussarju. Seetõttu tasub kindlasti silma peal hoida ka Eesti vehklemisliidu võistluskalendril ning […]

Edvin ja Dinara tõusid Taanis poodiumile!

24.08.2022

Kolmapäeva hommikul algasid Taanis Kopenhaagenis Põhjamaade meistrivõistlused vehklemises. Esimesel päeval oli kavas U17 vanuseklassi epee, kus vehklemisklubist Tallinna Mõõk läks starti üheksa noormeest ja seitse neidu. Noormeeste turniiril, kus stardis oli 58 vehklejat, tegi suurepärase võistluse Edvin Jahu, kes läbi pika võistluspäeva näitas väga head ja enesekindlat vehklemist ning pääses kindlate võitudega finaali. Finaalis tuli […]