Tallinna mõõk

Vehklemisklubi ametlik koduleht

uudised

>>

Põhjamaade noorte vehklemislaager

Põhjamaade noorte vehklemislaager

02.10.2014

29.septembrist kuni 3.oktoobrini toimub Haapsalus Põhjamaade vehklemislaager noorvehklejatele, kus osaleb ühtekokku 64 kadettide ja juunioride vanuseklassi kuuluvat vehklejat. Lisaks noortele on laagris oma ettevalmistust tegemas ka Eesti naistekoondislased.

Kohal on ka erinevate osalejamaade treenerid, kes kõik viivad ka läbi ühistreeninguid noortele, mis lisaks rohkele vehklemissparringule on kindlasti kasulik kogemus kõigile.

Vehklemisklubist Tallinna Mõõk osalevad laagris noorvehklejad Eduard Lebedev, Klim Gusarov, Madina Azizova ja Karoliine Loit. Treenerina on kohal Juhan Salm.

Viimased uudised

Alustame uut hooaega

22.08.2023

Kõikide rühmatreeningutega alustame vastavalt tunniplaanile alates 4. septembrist. Uueks hooajaks pidime natukene korrigeerima ka treeningute hinnakirja. Kui vahepealsetel aastatel olid veidi unarusse jäänud noorvehklejatele suunatud kodused vehklemisturniirid, siis vehklemisklubi Tallinna Mõõk võttis selles osas initsaiatiivi ning püüame taas aktiviseerida noore vanuseklasside (U12-U20) koduseid võistlussarju. Seetõttu tasub kindlasti silma peal hoida ka Eesti vehklemisliidu võistluskalendril ning […]

Edvin ja Dinara tõusid Taanis poodiumile!

24.08.2022

Kolmapäeva hommikul algasid Taanis Kopenhaagenis Põhjamaade meistrivõistlused vehklemises. Esimesel päeval oli kavas U17 vanuseklassi epee, kus vehklemisklubist Tallinna Mõõk läks starti üheksa noormeest ja seitse neidu. Noormeeste turniiril, kus stardis oli 58 vehklejat, tegi suurepärase võistluse Edvin Jahu, kes läbi pika võistluspäeva näitas väga head ja enesekindlat vehklemist ning pääses kindlate võitudega finaali. Finaalis tuli […]